Dent Estet 4 Kids | Te implici, ajuți, iar noi te răsplătim!

42

În astfel de momente este important să fim uniți. Astfel, vă invităm să luați parte la primul studiu din România care face legătura între IMUNITATE și SĂNĂTATE DENTARĂ la vârste fragede. Prin completarea formularului de mai jos vom putea ajuta milioane de copii să devină mai sănătoși și să zâmbească întotdeauna cu încredere.

De ce este importantă implicarea? Există o legătură puternică între netratarea cariilor apărute pe dinții de lapte și imunitate. Diverse studii internaționale au demonstrat că sănătatea întregului organism poate fi afectată de cariile dentare. De aceea, este important să știm în ce măsură se întâmplă acest lucru și în țara noastră și dacă există vreo metodă preventivă eficientă pentru susținerea imunității copiilor.

Participă la studiu și noi te răsplătim cu un Voucher CADOU de 50 RON! Completarea formularului durează 2 minute, iar prelucrarea datelor va aduce primele rezultate la începutul lunii iunie. Vom anunța fiecare pas în evoluția studiului, însă până atunci sperăm să ne revedem la DENT ESTET 4 KIDS.

*Voucherul poate fi folosit oricând în anul 2020 și nu se cumulează cu alte beneficii primite în cadrul clincii noastre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ