Demisie! Consiliul Judeţean Timiş a rămas fără un vicepreşedinte

166

Consiliul Judeţean Timiş a rămas fără unul din cei doi vicepreşedinţi. Roxana Iliescu, candidată din partea PMP, şi-a despus, marţi, demisia. Aceasta anunţase că va face acest pas încă de luna trecută.

„Astăzi mi-am înregistrat demisia din funcția de consilier județean și implicit din funcția de vicepreședinte CJ Timis. Până la îndeplinirea formalităților prin care se constată vacantarea postului voi îndeplini atribuțiile pe care le am în cadrul Consiliului Județean Timiș. Chiar dacă înțeleg nerăbdarea aproape febrilă a samsarilor politici în a numi pe altcineva în locul meu, le recomand cumpătare și le readuc aminte că dacă în partidele lor fac ce-i taie capul, în administrație lucrurile sunt un pic mai complicate, responsabilitatea și legalitatea actelor având prioritate asupra delirului unor politicieni de mahala”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

Iliescu nu a mai dorit să facă parte din PMP după ce, la alegerile pentru şefia filialei de Timiş, susţinătorii ei nu au fost lăsaţi să voteze. Mai mult, ei au fost scoşi din sală cu forţa de oamenii de ordine. Potrivit alianţei din CJ Timiş, locul Roxanei Iliescu ar trebui luat tot de un membru din PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ