Deficit de directori și directori adjuncți de școli în Banatul de Munte! Ce se întâmplă cu posturile rămase neocupate

177

În urma concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct la școlile din Caraș-Severin, 31 de dascăli au promovat examenul. Cei 31 de promovați care au susținut examenul în perioada iulie – august vor ocupa funcțiile de directori, respectiv directori adjuncți pentru următorii 4 ani.

La concurs s-au înscris 41 de candidați pe cele 41 de posturi vacante în unitățile de învățământ preuniversitare din județ, însă au promovat doar 31. „În Caraș-Severin am avut 44 de dosare validate pentru acest concurs, trei candidați candidând pentru mai multe posturi. În total au fost 41 de persoane care au participat la acest concurs. Din cele 41 de persoane 3 au fost declarate admise, o persoană nu s-a prezentat, 31 sunt declarate promovate şi 6 respinși. În total, în Caraș-Severin au fost scoase 34 de funcții de director din care au fost ocupate 26, respectiv 7 funcţii de director adjunct din care au fost ocupate 5, putem vorbi de 31 de candidați care începând de la 1 septembrie vor avea contract managerial pe o perioadă de 4 ani,” a declarat inspectorul general al ISJ Caraș-Severin, Adrian Doxan.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de candidata pentru postul de director adjunct la Liceul Bănățean din Oțelu Roșu, cu 146,50 puncte obținute.

Celelalte 10 posturi neocupate vor avea directori detașați pentru perioada de 1 an.

LĂSAȚI UN MESAJ