19.1 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

Declarații halucinante după capturarea criminalului: „O icoană de argint mi-a dat o forță inumană”

Criminalul care a ucis un om şi a rănit alți cinci, în localitățile Făget şi Temerești, județul Timiș, a fost prins de polițiști, în această noapte, după de o desfășurare de forțe impresionantă. 

Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, la un filtru al poliției, în localitatea Bichigi, în apropiere de casa sa.

Se afla la volanul unui autoturism pe care se pare că l-ar fi furat și le-a spus oamenilor legii că mergea acasă să facă un duș.  La momentul reținerii, în jurul orei 2.30, era singur în mașină și nu a opus rezistență. I-a avertizat doar pe polițiști că dacă îl agresează „vor păți rău”. Ionel Boldea le-a spus polițiștilor a spus că a făcut totul din cauza unei icoane de argint, care l-a scos afară din casă la șase dimineața. Tot icoana i-ar fi dat și putere să spargă capul unei femei cu piciorul. În plus, bărbatul a declarat că în tot acest timp a stat ascuns într-un pom.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Mihai Mărgineanu cântă anul acesta la Embargo Fest, pe 8 iunie, la Timișoara

Embargo Fest revine anul acesta cu o ediție specială ce se va desfășura în Timișoara. Embargo Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale...

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Citește și :