Decizie a guvernului care lovește în milioane de români! Guvernul Dancilă a devenit guvernul Răzgândilă!

2340

Răsturnare de situație! Guvernul Dăncilă lovește în milioane de români, înainte de Paște. Potrivit unor surse politice, Cabinetul Viorica Dăncilă s-a răzgândit.

Astfel, Guvernul Dăncilă nu mai vrea să dea bugetarilor salariile înainte de Paște, informează Antena3, care citează surse politice. Rămâne de văzut ce răspuns oficial vor primi bugetarii, având în vedere că este nevoie de un ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial pentru ca acest lucru să fie posibil, scrie Știripesurse.ro.

În şedinţa de joi a Cabinetului Dăncilă urma să fie discutată posibilitatea ca salariile bugetarilor să fie plătite înaintea vacanţei de Paşte, dar discuţia nu a avut loc.

Întrebat despre plata salariilor şi a pensiilor anticipat, înainte de Paşte, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat: „Nu a fost o discuţie în acest sens în ședința de Guvern. Mai multe amănunte poate să dea Ministerul Finanţelor”.

sursa: glasul-hd.ro

2 COMENTARII

    • Halal disciplina financiara, sa ai crestere economica de opt la suta si deficit peste trei, in conditiile in care mai si indatorezi statul pe piata financiara cu vreo 12 miliarde de euro in mai putin de un an jumate! Domnule Tuturici, dumneavoastra chiar vorbiti serios sau numai faceti propaganda in vint?! Sigur ca nu e obligat guvernul sa faca surpize bugetarilor, nu despre asta e vorba, ci despre schimbarea deciziilor de la o saptamina la alta, in care PSD-ul mult iubit exceleaza cu o constanta distrugatoare de buget, tara si nervi.

LĂSAȚI UN MESAJ