Decisiv contra lui Dinamo

107

BC SCM Timișoara se află la jumătatea distanței dintre play-off și retrogradare cu trei runde înaintea finalului de sezon. Meciul contra lui Dinamo devine astfel foarte important pentru sfârșitul play-out-ului.

Antepenultima partidă din grupa 7-12 aduce pentru ”leii” bănățeni o deplasare pe terenul lui Dinamo București, una dintre fruntașele seriei. Miercuri, de la ora 20, BC SCM Timișoara încearcă să își prelungească seria de excepție ce numără 6 victorii consecutive. O serie care a adus gruparea din Banat pe poziția a zecea, la distanță egală de două puncte de zona playoff, dar și de cea a retrogradării.

”Suntem în fața unei noi provocări și sper să putem continua seria victoriilor consecutive. Avem ritm și formă bună. Toți jucătorii sunt pregătiți pentru acest meci, chiar dacă știu că va fi unul dificil și important pentru ambele echipe. Dinamo este o grupare solidă, cu joc bun sub panou, dar și cu aruncători foarte preciși, dar noi i-am bătut de două ori în acest an la Timișoara și cred că avem șansele noastre la București”, a subliniat antrenorul Nenad Mandic.

O victorie în capitală ar fi sinonimă cu asigurarea matematică a salvării de la retrogradare în cel mai trist sezon în Liga Națională. Baschetbaliștii violeți au învins Dinamo de două ori în ultimele trei: 82-77 și 91-85.

”Abia aștept să se termine sezonul, pentru că avem o rotație scurtă, dar sigur că ne-am dori să câștigăm toate cele trei meciuri și să avem șanse de calificare în playoff. Pe de altă parte, matematic, pentru noi încă există pericolul retrogradării. Important este că avem soarta în mâinile noastre, că nu depindem de alții și vom lupta pentru o clasare bună”, a completat Mandic.

LĂSAȚI UN MESAJ