Debut perfect sub tricolor pentru brazilienii Informaticii

110

Brazilienii Informaticii Timișoara s-au aflat în prim-planul partidei dintre România și Georgia, din preliminariile Campionatului European de futsal. Savio Valadares a semnat ambele goluri la debutul în naționala tricoloră.

România a mai naturalizat doi fotbaliști pentru echipa națională de futsal. Cei doi brazilieni legitimați la Informatica Timișoara au primit cetățenie în această vară și au devenit eligibili pentru prima reprezentativă; debutul lor în națională s-a produs marți seara, la meciul tur cu Georgia din barajul pentru Euro-2018.

Savio Valadares și Felipe Oliveira și-au demonstrat de la primul joc valoare. Primul a reușit ambele goluri ale tricolorilor în remiza cu Georgia, scor 2-2, de la Deva. Cei doi brazilieni nu sunt primii naturalizati in nationala de futsal, portughezul Paulo Ferreira a decshis aceasta cale in 2015.

Naționala este condusă de antrenorul Informaticii, Robert Lupu, și din componența ei a făcut parte și portarul bănățenilor Vlad Iancu, revenit la violeți.

Returul dintre Georgia și România se joacă în 26 septembrie, la Tbilisi. Învingătoarea se califică la turneul final de la Euro-2018 ce va avea loc în Slovenia, în perioada 30 ianuarie – 10 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.