De la o șicanare în trafic s-a ajuns la o bătaie în toată regula. La nici 100 de metri de sediul poliției VIDEO

188

O nouă filmare legată de o agresiune comisă în trafic a ajuns în atenţia mass-media.   În urma verificărilor, s-a constatat că faptele au fost comise însă în urmă cu mai bine de o lună.

Din imaginile surprinse de participanţi la trafic, reiese că un şofer s-a dat jos dintr-o maşină de culoare neagră, pe care a oprit-o în mijlocul străzii, în ciuda traficului aglomerat. S-a dus la maşina care rula în spatele său, de culoare vişinie, oprită forţat pe trecerea de pietoni, a deschis portiera din dreptul conducătorului auto pe care a început să-l lovească în mod repetat. Mai mulţi trecători au intervenit în aplanarea acestei situaţii.

Incidentul s-a petrecut pe Calea lui Traian, în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea, cunoscută drept Cartierul Lenin Sud, pe trecerea de pietoni din dreptul Grădiniţei cu program prelungit.

În apropiere, la aproximativ 100 de metri depărtare de locul incidentului, pe aceeaşi stradă se află sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. Din imagini, pare că cei doi s-ar fi şicanat în trafic. Ulterior, Poliţia a confirmat faptul că s-au depus două plângeri: una pentru agresiune şi cealaltă pentru şicanare în trafic, din partea celor doi bărbaţi implicaţi.

În filmare se vede cum şoferul agresat din maşina de culoare vişinie, pare să conducă oarecum haotic – deşi rulează pe prima bandă se află periculos de aproape de cea de-a doua bandă şi implicit de maşina agresorului.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ