De la „colonel” la „colonel”: „Îl dau în judecata și îi cer un milion de euro”

747

Candidatul PMP la Capitală, Robert Turcescu, a declarat, vineri, că alături de procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, a cerut MApN retragerea gradului care i-a fost acordat, afirmând că sunt singurii care au adresat această solicitare din 2000 de persoane.

„(…) Mergeţi până în anul 2012, atunci când a apărut lista coloneilor făcuţi la secret, spuneau la un moment dat anumite televiziuni în frunte cu Antena 3, era vorba, după aceea am aflat, de 2000 de nume. Sunt singurul dintre cele 2000 de nume (…) care am publicat acel livret militar. Pe respectivul livret militar dincolo de orice fotografie luată de pe net, greşit CNP-ul şi alte astfel de opţiuni, veţi observa că nu există, subliniez, nu există nicio semnătură a subsemnatului. Cele două semnături de acolo sunt semnăturile lui GabriGabriel Opreadeclarat candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, solicitat să aducă lămurii cu privire la statutul său de ofiţer acoperit.

Turcescu a mai spus că în rândul celor 2000 de colonei sunt şi alte persoane din presă care încă mai apar la televizor, amintind numele lui Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a reacţionat violent după ce Robert Turcescu a declarat public că realizatorul de talk-showuri ar fi colonel. Gâdea a anunțat că îl va da în judecată pe Robert Turcescu și îi va cere despăgubiri în valoare de un milion de euro.

„Rucsacul ala cu pietre pe care l-a dat Turcescu jos din spate, i-a căzut cumva în cap? Sau era cumva plin de rahat turcesc(u) pe care îl consuma acum cu nesat la popota? Îl dau în judecata și ii cer un milion de euro, solda lui plus banii morman de la Vântu și de la Becali.”, a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ