De la… coada vacii, Liviu Dragnea îl atacă pe ambasadorul SUA în România

252

În timpul vizitei pe care a efectuat-o la Combinatul Agricol de la Curtici, Liviu Dragnea a susţinut şi o declaraţie în care a atacat felul în care ambasadele comentează deciziile interne şi intervenţiile diplomaţilor în beneficiul unor firme străine.

„Am văzut și am citit prin presă ce s-a încercat să se facă ieri la CSM. Și eu sunt îngrijorat că sunt niște ambasadori în România, care își permit să ne interzică și dreptul de a începe o dezbatere. Urmează să ne interzică dreptul de a gândi. Și sunt îngrijorat de faptul că procurorii au început să certe judecătorii. Știți ce mă interesează pe mine, ca președinte PSD, ca președinte al Camerei Deputaților, ca deputat și ca cetățean. Să văd ce spun asociațiile magistraților și uniunea judecătorilor din România” a tunat Liviu Dragnea.

„Sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniștri, în fiecare zi, să promoveze interesele unor companii străine. Cine știe, poate cineva se gândește că acest lucru poate să însemne act de corupție”, a mai spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ