De la ce au pornit flăcările care au distrus 4 apartamente ale blocului din zona Girocului

162

Pompierii au reușit să stabilească ce anume a provocat incendiul violent care a cuprins, marți seara, mansarda unui bloc situat pe strada Martir Elena Nicoară din zona Girocului. Potrivit acestora, focul a izbucnit din cauza unui ”efect termic al curentului electric”.

Investigațiile continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de acest incendiu, fie constructorul, fie proprietarii care ar fi putut efectua modificări la instalația electrică.

Vă reamintim că un incendiu puternic a izbucnit, marți seara, la mansarda unui bloc din Timișoara. Pompierii s-au luptat mai bine de o oră să stingă flăcările care au cuprins patru apartamente.

Blocul se află în apropiere de piața agroalimentară din Calea Girocului. În incendiu au ars patru apartamente și acoperișul blocului. 47 de persoane au fost evacuate când au izbucnit flăcările.

Timp de doua ore, 40 de pompieri s-au luptat să stingă focul. Din fericire nu au fost victime.

Mansarda blocului a fost construită în 2012 și nu avea aviz pentru securitate la incendii, dar nici nu era obligatoriu pe vremea aceea să se obțină un asemenea document. Astfel de autorizări au devenit obligatorii la toate imobilele abia după incendiul de la Colectiv.

FOTO-VIDEO. Patru apartamente distruse de incendiul izbucnit la mansarda blocului din zona Girocului

LĂSAȚI UN MESAJ