De ce renunță bănățeanul Cristi Chivu la România și vinde tot?

5226

După Mirel Rădoi, încă un fost mare fotbalist alege să se mute definitiv din România, așa cu scriam cu două luni în urmă.

Cristi Chivu a hotărât să părăsească definitiv ţară noastră, motiv pentru care şi-a scos toate bunurile la vânzare, conform Fanatik.

Fostul mare internaţional a luat această decizie deoarece „este dezamăgit de tot ce se întâmplă în România”.

Destinaţia lui Chivu va fi fie Italia, fie SUA. Fostul fotbalist a locuit în ambele ţări şi s-a simţit de fiecare dată bine.

De la retragerea din fotbal, Cristi Chivu a avut mai multe posibilităţi de a se întoarce într-o funcţie de conducere, fiind dorit atât de Viitorul cât şi de Dinamo.

Chivu şi-a dedicat însă viaţa familiei, iar în timpul liber este ocupat cu diverse campanii publicitare. În urmă cu un an şi jumătate, presa scria că fostul internațional încasează în jur de 1 milion de euro din reclame.

Salariile lui Chivu că fotbalist:

1996-1998 (CSM Reşiţa): 24.000 dolari

1998-1999 (Universitatea Craiova): 60.000 dolari

1993-2003 (Ajax Amsterdam): 3,6 milioane dolari

2003-2007 (AS Roma): 12 milioane euro

2007-2014 (Inter Milano) 32 milioane euro

În ultimii ani de activitate, Cristi Chivu s-a gândit tot mai des la retragerea din fotbal, astfel că a început să-şi investească banii câştigaţi în bunuri imobiliare.

Chivu are locuinţe în Bucureşti, Roma, Milano şi Timişoara. Totuşi, cea mai scumpă investiţie a fost făcută la Corbeanca, pe o locuinţă pentru care a plătit 4 milioane de euro.

La două luni de când hotărârea lui Cristi Chivu de a spune adio plaiurilor natale a ”transpirat” spre mass-media nu au apărut alte noutăți cu privire la ce s-a întâmplat între timp.

LĂSAȚI UN MESAJ