Dascălii timişeni așteaptă banii pentru orele remediale

156

Aproape 300 de profesori din Timiş, care susțin ore remediale, aşteaptă banii pentru munca depusă în afara orelor de program. Cu toate că reprezentanţii Ministerului Educaţiei au anunțat înainte de Paşte că vor plăti dascălii de la programul Şcoală după Şcoală, nici până acum aceștia nu au fost remunerați, spune inspectorul școlar adjunct, Cosmin Hogea

“Soluția de plată există, problema este că acum se definitivează toate aspectele legate de plată. Noi am făcut solicitările de tranșe de plată pentru profesorii care în luna martie au desfășurat programul Școala după școală. Ministerul a făcut o selecție de angajare în sensul că s-a făcut selecția experților în evaluarea documentelor care se întocmesc pentru deconturi și, respectiv, coordonatorilor județeni, astfel că în perioada imediat următoare vor apărea toate aspectele legate de plata profesorilor și bineînțeles plata lor efectivă”, spune Cosmin Hogea.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, profesorii ar putea primii banii săptămâna viitoare. În Timiș sunt peste 4.700 de elevi care participă la orele remediale.

sursa – radiotimisoara.ro

2 COMENTARII

  1. […] Aproape 300 de profesori din Timiş, care susțin ore remediale, aşteaptă banii pentru munca depusă în afara orelor de program. Cu toate că reprezentanţii Ministerului Educaţiei au anunțat înainte de Paşte că vor plăti dascălii de la programul Şcoală după Şcoală, nici până acum aceștia nu au fost remunerați, spune inspectorul școlar adjunct, Cosmin Hogea, conform, banatulazi.ro. […]

  2. Profesorii n-au fost plătiți nici în săptămâna următoare …E 10 iunie și în buzunarele lor nu a intrat niciun leu. Tactica Ministrului a iesit la suprafata: a încercat să recupereze materia pierdută de elevi în perioada on-line-ului, fără cheltuieli, doar pe banii profesorilor și smulgându-le timpul liber, prin promisiuni mincinoase, în fiecare lună.

LĂSAȚI UN MESAJ