Danzio joacă pentru locul 9

198

BCM Danzio reîncepe meciurile oficiale din campionat după o pauză de aproape o lună de zile. Timișorencele înfruntă Rapid București în finala locurilor 9-10. Baschetul feminin revine pe parchetul sălii Constantin Jude în aceste zile odată cu duelul dintre BCM Danzio și Rapid București. Violetele au avut liber în primul tur din play-off, în timp ce giuleștencele au depășit-o pe CSM Satu Mare cu 2-0.

În aceste condiții cele două formații se duelează pentru ocuparea locului 9 într-o dispută programată pe durata a trei jocuri. Primul și al treilea se vor desfășura la Timișoara, iar meciul doi va avea loc la București. Sub rezerva că dacă o echipă va conduce cu 2-0 după primele două meciuri nu se mai dispută jocul cu numărul 3.

Timișorencele antrenate de Bogdan Bulj au câștigat ambele meciuri cu Rapid din sezonul regulat și este de așteptat că la fel se va întâmpla și în play-out.

Prima confruntare are loc vineri, de la ora 13, în sala Constantin Jude, iar partida a doua se va desfășua în 15 martie, în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.