Dans în sala de operații a unui spital județean în România! Video

471

Un video inedit in ritm de dans a fost postat la sfarsitul saptamanii trecute pe pagina de Facebook a Spitalului Judetean din Sfantu Gheorghe a adunat in doar patru zile peste 45.000 de vizualizari. Mesajul clipului este simpla: “Este în mâinile tale! Salvează vieți, spală-te pe mâna. Igiena mainii tale conteaza.” si a fost publicat in trei limbi: romana, maghiara si engleza.

Productia a fost realizata printr-o colaborare intre Cercul de Dans al Palatului Copiilor din Sfantu Gheorghe, Spitalul Judetean „Fogolyán Kristóf” din Sfantu Gheorghe, firma Emlékgyár si Asociatia Love To Dance.

Dansul video a fost vazut de peste 45.000 de persoane in doar cateva zile

“Salveaza vieti, spala-te pe mana. Igiena mainii tale conteaza” a cucerit interesul internautilor in special datorita modalitatii cu totul inedite prin care acesta a fost transmis. Cei 12 dansatori din echipa de performanta One Beat a Cercului de Dans al Palatului Copiilor si coregrafa acestora, Molnár Enikő s-au dezlantuit intr-o sala de operatii pe ritmurile unor melodii moderne si pe coregrafia care atrage atentia asupra igienei mainilor.

„Sunt foarte mandra ca am facut o astfel de colaborare”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, coregrafa si realizatoarea proiectului, profesoara de la Palatul Copiilor, Molnár Enikő.

Acelasi entuziasm in realizarea proiectului il dovedeste si managerul Spitalului, András -Nagy Robert, care ne-a spus ca este incantat de rezultat.

„Solicitarea a venit chiar de la spital. Ei au vrut sa realizeze un videoclip pentru a promova in randul personalului importanta spalarii mainilor. Este important si faptul ca spalatul mainii are efect doar daca respecti pasii stabiliti prin ghidurile si prin protocoalele WHO. Aceasta idee este accentuata prin dans, iar acesti pasi sunt preluati in coreografia videoclipului.

A fost un experiment inedit si ma bucur ca am lucrat intr-o echipa super cu cei de la Emlékgyár. Copiii au fost incantati si abia asteapta alte proiecte asemanatoare, mai ales ca cel de fata a fost un succes cu multe vizualizari”, ne-a spus managerul spitalului judetean, András -Nagy Robert.

Videoclipul a fost filmat duminica, pe 29 aprilie, in incinta spitalului. Rezultatul a fost publicat pe Facebook pe 5 mai si apreciat in cateva zile de peste 620 de persoane, distribuit de peste 430 de ori si vazut de peste 45.000 de ori – un succes pe care multi specialisti in marketing si social media il ravnesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ