Dăncilă spune că știe, dar nu vorbește în engleză „din teama de a nu face o anumită greșeală”

73

​​Viorica Dăncilă susține că înțelege și vorbește limbla engleză însă nu foarte bine, acesta fiind motivul pentru care a preferat româna, ca să nu facă vreo greșeală.

„Vorbesc limba engleză si o înțeleg, dar nu o vorbesc foarte bine. Din teama de a nu face o anumită greșeală, nu am vorbit în limba engleză, dar asta nu înseamnă că nu înțeleg sau nu vorbesc limba engleză. Mă tem să nu fac greșeli”, a spus Dăncilă, adăugând că peste o lună va susține un discurs în limba engleză.

Dăncilă, după refuzul dur al lui Iohannis de a participa la dezbatere: Un moment de o aroganță monstruoasă

Refuzul președintelui de a participa la o dezbatere pentru turul II, reiterat miercuri seară, a fost calificat de Viorica Dăncilă drept „un moment de o aroganță monstruoasă”. Candidata PSD a spus că totuși are răbdare și speră ca președintele să „găsească înțelepciunea și curajul” de a accepta invitația la dezbatere, propunând chiar ca aceasta să se desfășoare duminică, la TVR.

„Un moment de o aroganță monstruoasă. Am văzut un președinte care ne spune că singura lui realizare este că a dat jos un guvern legitim”, a spus Dăncilă, la scurt timp după conferința de presă a lui Klaus Iohannis care a refuzat o dezbatere pe motiv că nu poate legitima „comportamentul mizerabil al PSD”.

Candidata PSD a comentat că șeful statului spunea în 2014 „că o dezbatere este absolut necesară si așteptată de toți românii”. „Ne spune că românii nu mai merită o astfel de dezbatere? Ne putem aștepta să ne spună că românii nu-și mai pot exprima opțiunea politică dacă nu e PNL?”, a mai spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ