22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Dana Rotariu, soția fotbalistului Iosif Rotariu, s-a stins din viață

Doliu în familia Rotariu! Soția fotbalistului Iosif Rotariu s-a stins din viață duminică dimineața, relatează Click.

Dana Rotariu suferea de Cancer. În vara anului trecut a fost operată de două ori la colon, însă starea i s-a agravat iar infecția i s-a întins și la plămâni. Încă de la începutul lunii mai, femeia se afla într-o stare foarte gravă.

Duminică dimineața în jurul orei 4:00 soția fotbalistului s-a stins din viață în timp ce dormea. „În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, spune fotbalistul Iosif Rotariu pentru Click.ro.

Dana Rotariu a lăsat în urmă doi copii, dar și pe soțul ei.

Fiica sa, Kassandra Rotariu a transmis public un mesaj de regret: „Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, scrie tânăra pe pagina sa de Facebook.

Iosif Rotariu, în vârstă de 61 de ani, deși s-a retras de pe teren, el nu a părăsit lumea fotbalului. În prezent este consilier de imagine la F.C. Ripensia. În cariera sa el a jucat pentru mai multe echipe din țară, dar și pentru Politehnica Timișoara.

Iosif Rotariu nu e singur

Politehnica Timișoara a transmis un mesaj de condoleanțe pentru soția fotbalistului. „Din păcate viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi. Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către stele doamna Dana!”, este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a alb-violeților.

Suporterii timișoreni și-au transmis și ei regretul. „Doamna Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu și mama adoptivă a micuței Kassandra Rotariu, s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi în urma unei afecțiuni care a necesitat nenumărate internări și intervenții în Turcia. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în postarea pe pagina de Facebook a asociației Druckeria.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :