Dan Barna este optimist. USR va conduce Timișoara VIDEO

239

Încurajați de rezultatele pozitive înregistrate la alegerile pentru parlamentul european Alianţa USR-PLUS se gândește serios să câștige tot ce se poate în următorii doi ani.
Viitorul primar al municipiului va fi fără urmă de îndoială al USR dacă e să ascultăm siguranța cu care fac declarații liderii partidului. Pentru a da un cadru cât mai democratic desemnării candidatului la fotoliul de primar au pornit în cursă patru candidați cu șanse egale din care se va stabili acela ce va înfrunta actualul edil. Acest candidat va fi cunoscut în acest final de săptămână. Însuși președintele Dan Barna se află la Timișoara pentru a urmări acest joc al alegerilor interne de partid.

Lupta frățească internă în filiala USR Timiș pentru a hotărî cine este cel mai pregătit pentru a candida la Primăria Timișoara se află în ultima fază. Au fost dezbateri cu public, cu argumente răspunsuri și întrebări. Au fost întâlniri cu locuitorii în cartiere. S-au folosit și mijloacele din media electronică.
În această zi de marți are loc o ultimă confruntare la care cei patru posibili candidați: Aida Szilagyi, Alexandru Cadar, Nicu Fălcoi și Dominic Samuel Fritz vor încerca să fie credibili în fața conlocuitorilor atât din partid cât și din cei neafiliați.
La votarea de sâmbătă vor putea participa toți membrii de partid.

„…USR Timiș este cea mai performantă filială din România. Și la alegerile pentru Bruxelles Timişul a fost cel mai performant după București. Timișoara este un pol puternic nu doar din punct de vedere al civismului, ci şi al viziunii pentru viitor. Sunt convins că viitorul primar al Timișoarei va fi al USR-PLUS”, a explicat plin de optimism președintele Barna.

Parlamentarul timișean Cătălin Drulă crede că aici la noi calitatea oamenilor a impus un anumit nivel al competiției. „… competiție impecabilă din toate punctele de vedere”
Președintele USR Timișoara, Dan Reşitnec, nu știe cine va fi primar dar va sprijini pe oricine se califică în „finala” competiției, fiind foarte atenți la vocea orășenilor și nu după modelul de acum care este total depășit și anacronic: „Oricare dintre cei patru va fi un primar mult mai bun decât Nicolae Robu. Va avea în spate întreaga echipă a USR Timişoara. Ne pregătim pentru a prelua administrația locală, iar sâmbătă va fi cel mai important pas”.

LĂSAȚI UN MESAJ