Dai un click și câștigi un mini helicopter

156
Marketing Brand Studio - damien.beuvin@parrot.com

Cine nu-și dorește un helicopter personal? Această dorință ascunsă este accesibilă oricui. Nu aveți decât să daţi câteva click-uri. Și să aveți înclinație spre depistarea frumosului. „Casa care-mi place” te premiază!

Au mai rămas 14 zile din concursul „Casa care-mi place”, timp în care timișorenii mai pot posta și vota casa preferată din Timișoara și astfel pot câștiga unul dintre
premiile puse în joc – 4 drone Parrot Bebop.

Dacă pentru a se înscrie, participanții se plimbă prin oraș în căutarea casei care le place, câștigătorii concursului vor avea șansa de a explora orașul dintr-o perspectivă inedită – de sus! Iar asta cu 14 megapixeli 1080p full HD, cu câmp vizual de 180°, stabilizator de imagine pe 3 axe și control prin mobile app gratuit.

Concursul se desfășoară on-line, cu ajutorul unei platforme interactive și accesibile: site-ul casacare-miplace.ro și se adresează publicului larg, indiferent de naționalitate, sex, vârstă, studii, sau ocupație.

Deși cu toții purtăm în noi case care ne plac, adunate din diverse locuri, invităm locuitorii și vizitatorii orașului să descopere casa care le place din Timișoara – să
reflecteze asupra arhitecturii orașului, să își exprime preferințele și să își motiveze alegerile, rezultatul acestor acțiuni concretizându-se într-un ghid virtual al arhitecturii timișorene. „Un exercițiu foarte simplu de atragere a atenției publicului către fondul construit din Timișoara, Casa care-mi place vine ca o provocare și presupune fotografierea de case cu diverse valențe, construcții vechi sau noi, case care trezesc emoții și amintiri sau case recent descoperite, case cu care locuitorii și vizitatorii Timișoarei se identifică. Casa care-mi place este astfel un cumul de proiecții și reflecții personale. Fiecare participant poate înscrie maxim 3 case și poate vota una singură.” – Loredana Gaiță, președinte al Asociației ÎN COMUNITATE – organizatorul concursului.

Perioada de postare și de votare se va încheia la 10 octombrie, urmând ca în data de 21 octombrie să aibă loc premierea participanților care au încărcat Top 3 cele mai votate case înscrise în concurs și premierea celei mai convingătoare motivații. Atât premierea cât și expoziția concursului (21 și 23 octombrie) se vor desfășura în diverse spații publice din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ