Dacian Cioloș și soția acestuia, victime ale unui accident rutier!

306

Fostul premier Dacian Cioloş aflat, ieri în comuna Ulmi din judeţul Dâmboviţa a avut parte de un incident neplăcut. Maşina în care fostul premier împreună cu soţia sa, a fost implicată într-un accident provocat de un şofer care circula cu viteză.

Dacian Cioloş tocmai încheiase o vizită în localitatea Ulmi, acolo unde Arctic constrieşte o nouă fabrică pentru producţia de maşini de spălat, după ce în anul 2016, compania primise ajutor de la guvernul tehnocrat în valoare de 163.2 milioane de lei.

La plecare, maşina în care se afla Cioloş şi soţia sa a fost lovită violent din spate, de către un şofer târgoviştean care circula cu viteză excesivă si care a uitat să ţină cont de distanţa regulamentară dintre autovehicule.

În urma impactului, airbag-urile maşinii în care se afla fostul premier s-au declanşat, autoturismul suferind avarii serioase însă din fericire cei doi nu au fost răniţi.

Soţii Cioloş au sărit în ajutorul şoferului care a provocat accidentul, panicaţi de faptul că autoturismul acestuia ar putea lua foc.

Poliţia rutieră s-a deplasat la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ