Dacian Cioloș are partidul pe care și l-a dorit. Urmează ,,lansarea la apă” a noii formațiuni politice, inclusiv în Timiș

396

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, la Cluj Napoca a fost lansată o nouă formațiune politică, în fruntea căreia se află Dacian Cioloș.

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost lansat de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali.

PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă.
„PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“, a fost mesajul transmis de Dacian Cioloș, sâmbătă, la Cluj-Napoca.
”Există, din acest moment, partidul înregistrat, un vehicul cu care să începem proiectul politic de schimbare în bine a României. În teritoriu, există deja formată o rețea de Grupuri
de Inițiativă Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice”, transmit membrii partidului nou înființat.
Membri ai grupului de inițiativă județeană PLUS Timiș fac parte din Regiunea Vest, alături de Arad, Caras-Severin și Hunedoara. Coordonatorii regionali sunt Marius Buftea, Sabin Răciu, Cătălin Șipoș și Radu Vlădescu.

Grupul de inițiativă județeană Timiș urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât  în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ.

Site-ul unde se pot depune cererile de adeziune este: https://www.ro.plus/adeziune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.