Dacă e adevărat, atunci e cea mai mare înşelătorie a istoriei!

1797

Ne-am obişnuit, în ultimul timp, cu tot felul de manipulări, înşelătorii şi conspiraţii. Dacă însă este adevărat ceea ce susţine suedezul Anders Björkman, arhitect naval și inginer specializat în echipamente maritime, atunci aceasta ar fi, într-adevăr, cea mai mare înşelătorie a secolului. Iar da o şi mai mare greutate spuselor sale, suedezul oferă un premi de 1 milion de euro celui care îl poate contrazice.

Anders Björkman susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că amenințarea atomică cea mai mare sperietoare a zilelor noastre, o modalitate prin care sunt ținute în șah guverne, ţări şi în teroare mințile oamenilor. Gradul de control obţinut prin frică şi cantitatea de bani rezultată în urma acestei înșelătorii sunt, practic, enorme chiar şi acum la 70 de ani de la inventarea ei. Suedezul susţine că bombele atomice nu pot exploda, ele nu funcţionează şi nu avem de ce să ne temem de ele. Trebuie însă să ne temem de politicienii şi militarii care cred în acestea.

Suedezul mai susţine că „Hiroshima şi Nagasaki nu au fost distruse de bombe atomice în 1945. Japonezii care trăiau în cocioabe făcute din lemn şi hârtie au fost ucişi şi arşi cu bombe cu napalm. Cele două bombe atomice care au „explodat” în Japonia în 1945 au fost doar propagandă de război americană (informaţie falsă) pentru a impresiona Uniunea Sovietică, dar Stalin nu a crezut aceasta. El (sau adjunctul lui, Beria) au „inventat” (falsificat) propria lor bombă atomică în 1949. Minciunile vechi de 70 de ani continuă bineînţeles şi astăzi, cu putere, susţinute de câteva guverne, generali nebuni şi o mulţime de fizicieni, incluzând aici câştigători de Nobel care nu pot obţine nicio slujbă mai bună decât a minţi pentru guvernele lor – singura slujbă bine plătită pe care majoritatea fizicienilor o pot obţine în afară de a fi nişte profesori de şcoală prost plătiţi – și de mass-media, bineînțeles, care publică informaţii false pentru a vă spăla pe creiere. SUA foloseşte miliarde de dolari pentru a menţine înşelătoria. Rusia nu foloseşte nicio rublă sau copeică pentru a face povestea să meargă mai departe. Franţa şi China şi-au falsificat şi ele bombele atomice în anii 60. Încă din 1964, 10.000 de bombe atomice false au fost construite, transportate de colo colo, scăpate pe jos, lovite din greşeală de soldaţi incompetenţi, dar niciodată, niciuna nu a explodat. Agenţia Energiei Atomice Internaţionale, IAEA, şeful ei Yukiya Amano şi dictatorul Coreei de Nord sunt parte din înşelătorie”.

Anders Björkman crede că pozele şi videourile cu norii ciupercă sunt explozii chimice, iar noi am fost Pavlov-izaţi să credem că sunt nucleare, că Hiroshima şi Nagasaki au fost pur şi simplu atacate cu furtuni de foc chimice asemănătoare cu cele din Tokyo, Dresda, Hamburg (oţelul, cărămizile şi betonul din zona zero au rămas în picioare), că deşeurile radioactive au putut fi aruncate împreună cu chimicalele. De asemenea, teroarea bombelor nucleare a adus trilioane de dolari celor care au orchestrat întreaga înşelătorie, fiind şi un extrem de puternic mijloc de presiune asupra ţărilor care nu deţin „arma supremă”.

Pentru a elimina odată pentru totdeauna această „ameninţare” globală şi totodată „provocarea catastrofică potenţială” la adresa securităţii globale, Anders Björkman oferă pe site-ul heiwaco.tripod.com o serie de argumente care, în opinia sa, explică de ce un metal (uraniul) nu poate exploda şi de ce armele nucleare nu funcţionează şi sunt false.

LĂSAȚI UN MESAJ