Dacă austriecii ne taie pădurile, noi îi lăsăm fără autoturisme…

134

Poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism marca Renault Trafic, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

În data de 27 august 2016, ora 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, pe sensul de intrare în tara, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român D. Daniel, în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin la volanul unui autoturism marca Renault Trafic, înmatriculat în Austria.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austrice, în data de 26 august 2016.
Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul îi aparţine unei rude şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.
Drept urmare, autoturismul în valoare de 14.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ