Cutremurător! S-a sinucis după ce a provocat un accident

890

Un bărbat de 49 de ani, care a prvocat un accident uşor, miercuri seara, pe o stradă din Focşani, s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului, apoi s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 49 de ani a lovit cu maşina pe care o conducea un pieton şi apoi a fugit, de spaimă. Victima a fost lovită uşor şi a reuşit să sune la Poliţie pentru a anunţa modelul şi numărul maşinii care a dispărut.

Poliţiştii au găsit maşina implicată în accident la domiciliul proprietarului, după doar 10 minute, dar nu şi pe bărbatul care a produs accidentul, care, se pare că s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui tren.

„În jurul orei 20.21 s-a produs un accident uşor pe şoseaua Vrancei. O maşină a acroşat un pieton de 39 de ani, acesta este rănit uşor, a fost transportat la spital, dar înainte a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, inclusiv informaţii despre maşină. Poliţiştii au plecat să-l caute pe proprietarul maşinii. La puţin timp, au găsit maşina în curtea proprietarului, el era plecat deja. Între timp a apărut şi apelul la 112 privitor la un accident pe calea ferată, apelul a fost la ora 20.35. Poliţiştii au aflat că proprietarul maşinii e acelaşi cu cel care s-a aruncat în faţa trenului, după ce victima a fost recunoscută de membrii familiei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

Poliţia va continua ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestor incidente.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ