CUTREMUR în mass-media BANATULUI. Ce se întâmplă cu cel mai vechi COTIDIAN din TIMIȘOARA?

2882

Renașterea bănățeană, unul dintre cele mai mari ziare regionale din România și cel mai mare cotidian din Banat, continuator al vechiului cotidian al Partidului Comunist Român din județul Timiș, Drapelul roșu, va fi cumpărat de frații Cristescu, oamenii de afaceri care domină viața economică din ultimii ani din Timișoara.

Proprietate a lui Iosif Constantin Drăgan, moștenit de Daniela Veronica Gușă, S.C. Timpress S.A. va trece de la începutul lunii septembrie sub controlul fraților Cristescu.
Deținători a 23% din acțiunile Timpress, prin Bega Tehnomet, frații Cristescu vor semna, săptămâna viitoare, contractul de vânzare-cumpărare și a pachetului majoritar de la Timpress, de aproximativ 55 %, spun surse aproape sigure, implicate în tranzacție.

După negocieri care durează de câțiva ani, entitățile implicate în acționariatul firmei care editează Renașterea Bănățeană, Veroniki Holding, Eurofina Romania SA și Fundația Europeană Drăgan Lugoj, aflate împreună sub controlul moștenitoarei lui Iosif Constantin Drăgan, Veronica Drăgan, au decis să vândă pachetul majoritar de acțiuni mai ”micului acționar” Bega Tehnomet, care face parte din Bega Grup.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ