Cutia de pantofi care aduce zâmbete pe chipul copiilor sărmani. Studenții din Timișoara demarează proiectul ShoeBox

546

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara organizează și anul acesta proiectul denumit ,,ShoeBox” care are rolul de a aduce zâmbete pe chipul celor mai nevoiași copii. Prin intermediul acțiunii, copiii sărmani vor primi cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă, oferite în dar de oameni cu suflet care vor să se implice în proiectul ,,ShoeBox”.

Despre ,,ShoeBox”

ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos, în fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun.

ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

Practic, oamenii cu suflet mare pun în cutii de pantofi cadouri pentru copiii defavorizați și se asigură că ajung la ei.

Cum te poți implica în ,,ShoeBox”

Studenții timișoreni îi indeamnă pe toți cei care vor să dăruiască, să facă o faptă bună în preajma Crăciunului, să se implice în proiectul ShoeBox.

,,Începând din 2007, ShoeBox a adus an de an un zâmbet pe fețele copiilor nevoiași, fiind un proiect realizat de oameni, pentru oameni, fără ajutorul lui Moș Crăciun, al renilor săi sau al altor creaturi magice. ShoeBox scoate în evidență trăsăturile blânde ale oamenilor, compasiunea, altruismul și dorința de a ajuta, toate astea fiind conținute într-o simplă cutie de pantofi.”, transmit reprezentanții OSUT pe pagina evenimentului.

Cum poți să faci un copil fericit în 3 pași?
1. Ambalajul
Se ia cutia de pantofi (capacul + corpul), hârtia de împachetat, foarfeca/cutterul și scotch-ul și se învelește capacul și corpul, fiecare separat.
2. Conținutul
În cutie se adaugă: dulciuri (alimente neperisabile), rechizite/articole școlare, jucării, haine, o felicitare care să conțină câteva rânduri pentru copilul care va primi cadoul tău sau orice alt dar de care s-ar bucura copilul din tine. Atenție: cutia se adresează unui singur copil, în funcție de gen și vârstă!
3. Livrarea
Cutia se aduce la unul dintre standurile
care se vor regăsi de luni până vineri, între orele 09:00-16:00 și sâmbătă, între orele 10:00-14:00, la următoarele locații:
– Universitatea de Vest din Timișoara (Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4);
– Sediul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor (str. J. H. Pestalozzi, nr. 16).

 

LĂSAȚI UN MESAJ