Curtea de Conturi, control la Primăria Dumbrăvița

  346
  Inspectorii Curții de Conturi Timiș sunt, luni după-masă, la Primăria Dumbrăvița. Aceștia au început auditul financiar al instituției. „Curtea de Conturi se afla chiar acum la Primăria Dumbrăvița. Când voi avea rezultate, le voi anunța”, a spus Horia Bugarin, primarului ales al comunei.
  Acesta a atras deja atenția ca sunt nereguli în privința cheltuirii banilor publici și spune că vrea să știe exact cum s-au cheltuit. „Fac un apel la administrația primăriei Dumbrăvița ca în zilele rămase până la finalul mandatului actual să nu mai semneze contracte de valoare mare. Urmăresc cu îngrijorare toate achizițiile de pe SICAP din această perioadă
  Am afirmat în campanie și doresc să întăresc acum, printre primele măsuri luate după învestire va fi să apelăm la un audit extern. Vreau o analiză a tuturor contractelor comerciale aflate în desfășurare și informarea cetățenilor despre modul în care au fost cheltuiți banii proveniți din colectarea taxelor și impozitelor. În egală măsură, fac un apel pentru continuarea lucrărilor de infrastructură începute pentru a nu intra în iarnă și a nu crea un disconfort cetățenilor”, a postat pe Facebook Horia Bugarin.
  Ultimul contract care i-a atras atenția este cel de modernizare a rețelei de apă.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ