Curs gratuit de MARKETING DIGITAL (nivel avansat)

74

CCIA Timiș lansează cea de-a doua serie a cursului gratuit de marketing digital Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar al Proiectului “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, anunță lansarea celei de-a doua serii a cursului gratuit de MARKETING DIGITAL (nivel avansat) care se va desfășura în perioada septembrie-octombrie 2023.

Cursul vizează dobândirea, într-o manieră concentrată și eficientă, de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare la locul de muncă, respectiv:
 Concepte cheie în marketing-ul digital
 Planificare
 Opțiuni de prezență web
 Considerații website (Structura/Design/Conținutul/Promovare website)
 Optimizare pentru motoare de căutare (SEO)
 Platformele de Social Media și Campanii de marketing în Social Media
 Conturi și utilizare Social Media
 Servicii de gestionare a rețelelor sociale
 Interacțiunea social media, generarea de clienți potențiali și vânzări
 Publicitate online
 E-mail marketing
 Instrumente necesare în activitatea de marketing

Cursul are o durată de 120 ore: 40 ore teorie desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22) și 80 ore practică desfășurate on-line.
IMPORTANT! Orele de curs se vor desfășura de luni până vineri, după ora 16.00.
La curs pot participa angajați din societățile comerciale care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI, din județele Timiș, Arad și Hunedoara.

Cursul este organizat în cadrul Proiectului „DIGITALIZĂM VESTUL” de sprijinire a angajaților și angajatorilor din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC, prin: Furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; Determinarea necesarului de formare profesională în domeniul TIC; Organizarea de programe de învățare la locul de muncă.

Proiectul beneficiază de două buletine electronice lunare: „Digitalizarea întreprinderilor și perfecționarea angajaților în domeniul TIC” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter__Digitalizam_Vestul) și „Economia Circulară” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter_ECONOMIA_CIRCULARA).
Detalii privind înscrierea la curs pot fi obținute la tel. 0372 185 285 și/sau e-mail: office@cciat.ro.
Informații detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul CCIAT, secțiunea destinată proiectului:
https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187 și pe pagina de FACEBOOK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.