,,Curățenie” în mijloacele de transport din Timișoara. S-au adunat 14.000 de lei. Cine a fost bun de plată

1655

Polițiștii locali împreună cu jandarmii au continuat în această perioadă acțiunile de verificare pe mijloacele de transport în comun din Timișoara, care au avut drept scop prevenirea furturilor din buzunare și poșete, ținând cont de faptul că a fost o perioadă foarte aglomerată.

Pe lângă prevenirea furturilor, oamenii legii au avut în vedere și sancționarea cazurilor de abateri în ceea ce privește perturbarea ordinii și liniștii publice în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora.

,,În urma acțiunii comune, polițiștii locali au aplicat și 56 sancțiuni în valoare de peste 14.000 lei pentru fapte printre care consum de alcool, fumat în stații dar și în mijloacele de transport, comerț ambulant, lipsa documentelor de călătorie etc. Persoanele care apelau la mila publică în tramvaie au fost transportate de polițiștii locali către serviciile sociale.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Astfel de acțiuni comune ale polițiștilor și jandarmilor sunt organizate periodic, în plus față de patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ