Cupola de luminițe din Piața Victoriei nu va mai fi instalată în acest an. Fără concerte de Ziua Națională, Crăciun și Revelion

64

Primarul Dominic Fritz a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânale, că pe lângă faptul că Târgul de Crăciun din acest an nu va mai avea loc, din centrul Timișoarei va lipsi și cupola de luminițe devenită tradițională în ultimii ani.

Edilul-șef a spus că nu își dorește ca lumea să se strângă în număr mare în centru, având în vedere contextul epidemiologic, dar și că acea cupolă luminoasă costă și foarte mult, în jur de 15.000 de euro.

„Vrem să respectăm toate regulile necesare și să acceptăm realitatea în care ne aflăm, că nu ne putem aduna în grupuri mari, dar pe de altă parte să dăm un semnal al normalității pentru copii noștri. Nu vom organiza niciun fel de evenimente de Crăciun și nici concertul de Revelion, iar de 1 Decembrie va fi doar ceremonia oficială organizată de Prefectiuă. În ceea ce privește iluminatul de sărbători, vom avea în Piața Victoriei, pe strada Alba Iulia, vom avea proiecții pe clădiri. Nu vom pune cupola în acest an, e și destul de scumpă, costă 15.000 de euro, dar în primul rând nu vrem să se adune oameni acolo”, a spus primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ