Cupa Regelui deschide sezonul pentru campionii din Ronaț

72

Începe balul și pentru rugbiștii timișoreni! Sâmbătă se deschide sezonul intern cu cea mai slab cotată competiție, Cupa Regelui, cu o deplasare lungă pentru campioana din Ronaț – la Buzău.

Iubitorii sportului cu balonul oval au toate motivele să aștepte week-endul pentru că se reiau întrecerile interne. Cupa Regelui deschide sâmbătă stagiunea cu meciurile sferturilor de finală. Participă toate cele 8 echipe din Superligă, iar primul tur este unul eliminatoriu și se joacă pe terenul formațiilor mai slab cotate.

SCM Timișoara Saracens pornește cu șanse mari la câștigarea trofeului, însă datele problemei sunt puțin schimbate în Ronaț. Ca niciodată vara nu a adus aproape niciun transfer, în schimb la capitolul plecări s-au înregistrat destule nume. Singurul nume nou cu care Saracens se prezintă este cel al englezului Thomas Whitehurst, linia a treia în vârstă de 24 ani. Au părăsit corabia campionei jucători de bază din toate compartimentele: Ionel Badiu, Chris Apoua, Stefano Hunt, Henry Seniloli, Tangimana Fonovai, Brian Sefanaia. Cel puțin la prima vedere, lotul este mult mai subțire.

Cu siguranță la acest prim meci oficial nu se vor evidenția aceste plecări pentru că adversarul întâlnit este unul net inferior, proaspăta promovată în prima ligă Stejarul Buzău. Meciul are loc în 11 august 2018, de la ora 11, pe stadionul „Prințul Ghica” din Buzău. Vor urma peste o săptămână meciurile semifinale, programate pe terenuri neutre, acolo unde în fața lui Saracens va ieși CSM București sau Dinamo.

Pe cealaltă parte a tabloului avem sferturile de finală dintre Tomițanii Constanța – CSM Știința Baia Mare și Universitatea Cluj – Steaua București. Finala Cupei Regelui e programată în 25 august, în București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.