Cupa Pădurea Verde la Ciclism

24

Un festival de distracție și mișcare pentru toată familia

Participanții vor beneficia de facilități de primă clasă, precum cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, medalii, înghețată și puncte de alimentare cu apă și fructe. În plus, organizatorii vor sărbători eforturile și realizările participanților cu premii atractive, pentru a-i motiva să se implice în competiție și să depășească propriile limite.
În cadrul Cupei Pădurea Verde, fiecare participant are șansa de a câștiga și mai mult, prin intermediul unei tombole speciale pentru copii, unde două biciclete așteaptă să își găsească noii posesori. Acest gest adaugă o notă suplimentară de emoție, îmbinând excelența sportivă cu surprizele plăcute.
Cu un program bine structurat și trasee adaptate pentru fiecare categorie de vârstă, Cupa Pădurea Verde la Ciclism promite să fie un eveniment memorabil, care să aducă comunitatea cicliștilor și familiilor împreună într-o zi plină de distracție și aventură.
Trebuie menționat că participarea este gratuită pentru copii și părinții lor.
Evenimentul este organizat cu finanțare obținută prin Centrul de Proiecte Timișoara.
Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://bit.ly/3YDKQn8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.