Cupa Mondială, la sala Constantin Jude

197

O parte dintre viitorii campioni ai lumii la scrimă vor fi prezenți în acest week-end la Timișoara pentru că sala Constantin Jude găzduiește pentru al treilea an la rând o etapă de Cupă Mondială la floretă.

Săptămâna în curs este săptămâna scrimei în Timișoara. Începând de luni și până duminică, municipiul nostru e gazda unei competiții oficiale. Startul l-a dat Cupa României la floretă, întrecere a seniorilor în care sportivii de la CSU Poli au cucerit patru medalii. În week-end acțiunea se mută de la baza sportivă a UPT-ului în principala sală a orașului. Pe parchetul fostei săli Olimpia se vor monta planșele pentru o etapă de Cupă Mondială la floretă.

Pentru al treilea an la rând, Timișoara organizează acest turneu din circuitul mondial feminin al juniorilor. Sunt anunțate să participe 83 de sportive de pe trei continente: Europa, Asia și Africa.

Alături de floretistele din Austria, Belarus, Egipt, Spania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Irlanda, Japonia, Polonia, Singapore, Slovacia și Ucraina, România înscrie în concurs zece sportive: Teodora Băloiu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici, Andreea Gheorghe, Ioana Mistric, Anca Săveanu, Raluca Văcărașu, Ana Boldor, Teodora Sîrbu, Laura Vîrga. Ultimele trei sportive provin de la CSU Poli Timișoara.

Programul celor două zile de concurs începe în fiecare zi de la ora 9. Ziua de sâmbătă are programate fazele finale de la ora 18,30, în timp ce duminică competiția se încheie după finalele de la ora 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.