Cum s-a răzbunat un șofer din vestul țării pe polițistul care i-a luat permisul de conducere!

338

Un tânăr din Nădlac care a rămas fără carnet de conducere s-a gândit să se răzbune pe polițist și i-a vandalizat mașina. Nu a făcut singur acest lucru, ci insoțit de doi prieteni. Toți au turnat vopsea de culoare verde pe caroseria autoturismului.

„Polițiștii orașului Nădlac, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cercetează trei tineri pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În luna septembrie a.c., un polițist rutier din cadrul Poliției Oraș Nădlac a luat măsura sancționării contravenționale și a suspendării exercitării dreptului de a conduce față de un tânăr de 18 ani, din Nădlac, pentru nerespectarea prevederilorO.U.G. 195/2002 (neacordare de prioritate).

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilitcă, urmare a acestui fapt, tânărul în cauză ar fi adus la cunoștința altor doi tineri, tot de 18 ani, din Nădlac, cele întâmplate și, împreună ar fi hotărât să se răzbune pe polițist pentru acest fapt.

Astfel, în noaptea de 10/11 noiembriea.c., cei trei tineri s-ar fi deplasat la domiciliul polițistului, unde ar fi turnat vopsea de culoare verde pe caroseria autoturismului proprietate personală parcat în fața imobilului, cauzând prin faptalor un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei”, a declarat agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile față de cei trei tineri, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ