Cum ajuți sistemul imunitar slăbit

400

Deșeurile toxice din aer, stresul, radiațiile electromagnetice la care suntem expuși lovesc cu putere în sistemul nostru imunitar care este slăbit. Află cum îl ajuți și cum poți avea o imunitate de invidiat, chiar dacă trăiești într-un oraș poluat.

Alga chlorella și ciuperca ganoderma ajută sistemul imunitar slăbit să se refacă după expunerea la radiații. Se găsesc produse standardizate care se consumă conform prospectului.
Rădăcina de ginseng scade efectele secundare ale radiațiilor, iar recuperarea în urma expunerii îndelungate se face mult mai repede.
Zeolitul este un mineral,utilizat mai ales pentru capacitatea lui de decontaminare radioactivă a organismului. El acționează ca un adevărat magnet, eliberând metalele grele și elementele radioactive.

Alimente de folos pentru un sistem imunitar slăbit

Semințele de hrișcă au și ele acest efect. În plus, stimulează producția de măduvă osoasă.
Algele marine stimulează activitatea funcției tiroidiene, împiedicând absorbția radiațiilor;
Legumele bogate în sulf (broccoli, varza, fasole, ridichi, usturoi, ceapă, rucola, gulia);
Alimentele bogate în pectină (morcovii, semințele de floarea-soarelui sau mere) țin departe de organism elementele poluante ce astfel nu mai sunt asimilate de organism.
Usturoiul și ceapa verde, urzicile, spanacul, leurda, ștevia sunt cele mai bune remedii pentru întărirea sistemului imunitar primăvara.

Radiațiile produc slăbirea sistemului imunitar. De aceea, pot duce la forme grave de boală și chiar la cancer. Îți dai seama dacă ești în pericol de a te îmbolnăvi prin iradiere dacă ai următoarele simptome: dureri de cap, astenie, amețeli, oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare, diaree, căderea parului, afecțiuni ale pielii, tulburări de circulație sangvină, etc. Rezultatele analizelor de laborator vor arăta în cazul iradierii majore, apariția leucopeniei- scăderea numărului globulelor albe din sânge. Contaminarea cu radiații poate fi prevenită sau chiar tratată cu ajutorul unor alimente care ajută organismul uman să tolereze mai bine efectele poluării. Unele vitamine și minerale clasificate ca antioxidanți diminuează activitatea radicalilor liberi şi protejează celulele de îmbătrânire prematură. Printre antioxidanți putem enumera: vitamina C, vitamina E, beta caroten, seleniu.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ