25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Cum a omorât milionarul cu Jaguar un om pe trecerea de pietoni la Cluj. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Daniel Dumitraş, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, personaj influent în cadrul comunității penticostale locale, a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni. Victima a fost scoasă de sub bolidul Jaguar cu ajutorul pernelor de înaltă presiune. Chiar dacă a omorât un om, omul de afaceri poate să se urce din nou la volan, potrivit Adevarul.

Șoferul bolidului – un SUV marca Jaguar – la ieșirea din parcarea unui imobil, „ar fi efectuat viraj la stânga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Floreşti, care se afla în traversarea regulamentară a străzii”, spun polițiștii. Victima a decedat. Șoferul ar fi declarat polițiștilor că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la mașina pe care o conducea şi că nu avea viteză, arată sursa citată.

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitraş a fost reținut în vederea anulării şi pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, arată reprezentanții Poliției. Totuși, Dumitraş se poate urca, cel puțin o perioadă, la volanul bolidului său. Astfel, legea prevede că în situații de acest gen șoferului i se eliberează dovada înlocuitoare cu drept de circulație pentru 15 zile, conform articolului 111 din OUG 195/2002 republicată, au explicat reprezentanții Poliției pentru „Adevărul”. Mai mult, la cererea titularului permisului reținut, procurorul care efectuează urmărirea penală sau exercită supravegherea cercetării penale poate dispune prelungirea dreptului de a conduce cu câte cel mult 30 zile, potrivit Adevarul.

Sursa video: Bzc News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :