CULMEA TUPEULUI. Poliția Locală amenință cu amenda firmele care-i lasă pe oamenii fără adăpost pe… spațiul public

254

Polițiștii locali au acționat, în dimineața zilei de 30 august, la intersecția străzilor FC Ripensia cu 1 Decembrie, unde au existat sesizări că există vânzători neautorizați de flori care fac mizerie și creează disconfort.
Noaptea se adună, în locația respectivă, persoane fără adăpost care consumă alcool și fac gălăgie, deranjând timișorenii din blocurile amplasate în zonă.

chiosc flori (2)Astfel, s-a luat măsura sancționării contravenționale a două persoane, cu amendă în valoare totală de 1500 lei, deoarece nu aveau autorizație pentru vânzarea mărfii, care de altfel a și fost ridicată în vederea confiscării.
De asemenea, a fost solicitată intervenția societății de salubrizare Retim pentru a fi ridicate deșeurile adunate pe spațiul verde.

Un al treilea comerciant, care deține un chioșc pentru flori în zonă, a fost de asemenea avertizat, spune Poliția Locală, ”să respecte legislația și să nu permită aciuirea de persoane fără adăpost sau care consumă alcool în apropierea societății comerciale”…

LĂSAȚI UN MESAJ