Cui îi cere demisia primarul Timișoarei, Nicolae Robu?

317

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, o somează, într-o postare pe pagina sa de Facebok, pe eurodeputata Ramona Mănescu să-și dea demisia și din Parlamentul European, după ce a plecat din PNL.

”Aveți datoria de onoare, doamnă Ramona Mănescu, să renunțați la mandatul de europarlamentar, din moment de ați optat să demisionați din PNL! Ați ajuns în Parlamentul European cu vehiculul PNL și cu munca a mii și mii de colegi, care „au împins” din greu la el! Prin urmare, ar fi profund incorect să prejudiciați partidul de unul din locurile pe care electoratul i le-a acordat! I le-a acordat lui și nu dv., o știe toată lumea și o știți, fără îndoială și dv.! Deci, dați-vă demisia!”, a scris Nicolae Robu.

Surse politice susțin că Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor în Guvernul USL condus de Victor Ponta ar fi semnat deja adeziunea la ALDE condus de Călin Popescu Tăriceanu și va trece așadar de la Grupul PPE la Grupul ALDE din Parlamentul European.

Ramona Mănescu este la al II-lea mandat de europarlamentar (de fiecare dată aleasă pe listele PNL).

Surse politice susțin că în curând ar putea să fie urmată în ALDE de soțul ei, Rareș Mănescu, fostul primar al Sectorului 6 și fost trezorier al PNL.

ramona-manescu

LĂSAȚI UN MESAJ