Cu vaporașele pe Bega, de Ziua Timișoarei

149

Noi promisiuni pentru circulația celor 7 vaporașe achiziționate încă din vara anului 2016 de Primăria Timișoara. Ambarcațiunile vor circula de Ziua Timișoarei, dă asigurări edilul orașului, și chiar mai devreme… dacă se depășește birocrația.

Potrivit primarului, tot ce mai lipsește pentru ca vaporașele să fie lansate la apă este un ordin de ministru pentru aprobarea stațiilor.

”Depinde de un ordin al Ministerului Transporturilor, ordin prin care să se aprobe cele 9 stații. Am dat toată documetanția stațiilor Ministerului Transorturilor, specialiștii de acolo analizează și apoi propun ministrului ordinul de aprobare al stațiilor. Apoi îi dăm drumul”, a declarat Nicolae Robu.

Regia de administrare a circulației vaporașelor a fost aprobată, are și angajați suficienți, dar lipsește semnalizarea navigabilă pe canal. Și la acest capitol primim promisiuni că lucrurile se vor rezolva în câteva zile.

”Nu sunt încă achiziționate semnele, dar asta durează puțin. Am fost informat că nu este nicio problemă”, a adăugat Robu.

Cele 7 vaporașe de 7 milioane de lei trebuiau să circule pe Bega încă din decembrie 2016, însă termenul a fost amânat de mai multe ori.

LĂSAȚI UN MESAJ