Cu șansa a doua în finala campionatului

241

Timișoara acceptă statutul outsiderei în finala 2017 a Superligii Naționale de rugby. ”O finală e o finală și vom juca la victorie”, anunță roș-negrii din Ronaț înaintea confruntării cu CSM Știința Baia Mare de duminică.

Pentru a patra oară în ultimii cinci ani, SCM Timișoara Saracens se ia la trântă cu zimbrii maramureșeni în finala campionatului. Bănățenii sunt deciși să își păstreze procentajul reușitelor în finalele cu Baia Mare și să triumfe în ultimul act de duminică, de la Baia Mare.

”Poate că Baia Mare e favorita acestui joc dar noi am arătat că știm cum se joacă o asemenea finală. Ne așteaptă un meci foarte greu, așa cum au fost toate finalele dintre noi și Baia Mare. Suntem pregătiți fizic și mental să intrăm în această finală”, a explicat vicele bănățenilor, Dușan Filipaș.

Campioana e decisă să își apere titlul cucerit în ediția precedentă în ciuda problemelor de lot cu care s-a confruntat în această primăvară. Și la fel ca în semifinale să răstoarne calculele specialiștilor, pentru că forma sportivă și ultimele rezultate o recomandă pe Baia Mare ca favorită  acestei finale.

”Este o finală cu Baia Mare și toți știm că sunt meciuri tari. Cred că avem șanse bune să câștigăm titlul deși va fi mai greu decât la precedentele titluri câștigate în fața lor. Noi trebuie să ne punem în valoare punctele forte. Vedem ce se va întâmpla în această finală și apoi discutăm despre posibilitatea de a continua aici”, a subliniat și Chester Williams.

Final Superligii are loc duminică, ora 19, pe arena Arcul de Triumf din București, și va fi arbitrată de Vlad Iordăchescu. În deschidere are loc finala mică între Steaua București și CSM București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ