Cu patinele în Parcul Copiilor, din 1 noiembrie

170

Toamna aduce veşti bune pentru timişorenii mici şi mari. Din 1 noiembrie va funcţiona, promit autorităţile locale, patinoarul sintetic din Parcul Copiilor. Acesta a fost promis de 1 iunie copiilor, dar achiziţia a întârziat. Acum, primarul spune că au ajuns componentele şi în 2 luni patinoarul va fi asamblat.

„Cel târziu în data de 1 noiembrie dăm în folosinţă patinoarul. Patinoarul e unul sintetic, va funcţiona pe tot parcursul anului, în orice sezon. Va comporta cheltuieli de funcţionare foarte mici, abia aştept să îl văd în funcţiune. Realizarea în sine a patinoarului nu este prea complicată”, a declarat Nicolae Robu.

Patinoarul va avea o suprafaţă utilă de 655 de metri pătraţi şi poate fi folosit în orice anotimp.

„. Cel mai important avantaj al suprafețelor sintetice este că se poate patina în orice anotimp, pe orice vreme, chiar dacă plouă, ninge sau este un soare torid. Toleranța suprafețelor sintetice la temperatură de utilizare trebuie să fie între -40ºC și +40ºC, pentru a rezistă temperaturilor uzuale zonei climatice în care ne situăm”, se arată în hotărârea Consiliul Local Timişoara.

Achiziţionarea şi montarea patinoarului costă 550.000 de lei, banii provenind din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.