Cu mașina în primărie, după ce a spulberat o stație de autobuz!

130

Un tânăr din Petrila a intrat, cu tot cu mașină, în curtea Primăriei Petrila. Accesul nu s-a făcut pe poartă, ci direct prin gard. Asta după ce a ”spulberat” stația pentru mijloacele de transport în comun aflată în fața Primăriei. Bărbatul se află internat la spital. Viteza excesivă și alcoolul l-au ajutat să devină acrobatul nopții pe domeniul public.

Acul kilometrajului s-a blocat la 140. Etilotestul a indicat peste 0,80 mg alcool în aerul expirat. Ceea ce înseamnă că în analiza de sânge măsurătorile vor depăși 1,70 mg alcool/litrul de sânge.

În aceste culori este pictat tabloul nocturn al unui tânăr din localitatea hunedoreană Petrila care nu a mai reușit să ia curba. Bărbatul a auns la spital, după ce a scăpat ca prin minune în urma accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ford Focusul pe care îl conducea a ”parcat” direct în curtea Primăriei Petrila, după ce a spulberat stația amenajată pentru mijloacele de transport în comun și a rupt o parte din gardul împrejmuitor al administrației locale.

Mașina circula dinspre Lonea spre Petrila.

Potrivit comandantului Poliției Petrila, Ovidiu Zaharie, bărbatul va fi cercetat penal, dar a rămas  și fără permis de conducere.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ