Cu gândul la punct(e) în final de tur

55

Finalul turului Ligii I de fotbal programează un interesant duel între ACS Poli și CSU Craiova. Invariabil gândurile violeților zboară către declicul din urmă cu un sezon, atunci când primul succes a fost realizat în compania juveților.

ACS Poli primește vizita uneia dintre fruntașele Ligii I în utima rundă a turului. CSU Craiova s-a dovedit una dintre echipele solide ale campionatului cu speranțe la podium. Cu soluții în atac și 18 goluri marcate, formația din Bănie pare a fi opusul bănățenilor în ceea ce privește forța ofensivă. Iar de acest lucru se teme și antrenorul lui Poli.

”În meciurile cu Sepsi, Voluntari și Iași mi-am propus să scoatem un număr mai mare de puncte dar am izbutit să scoatem doar două puncte și să marcăm un singur gol. Se vede de la o poștă cu problema numărul 1 este lipsa atacantului. Mai bine zis a celui care înscrie, nu a celui care figurează în linia de atac”, a punctat Ionuț Popa.

Poliștii se gândesc și la partida din turul sezonului trecut când situația se prezenta aproape la fel. CSU era pe val și a fost îngenuncheată pe Dan Păltinișanu prin golul lui Bărbuț și astfel Timișoara obținea prima victorie a stagiunii.

Ca și cum problema din linia de atac nu era suficientă, tehnicienii violeților trebuie să se descurce și cu o mulțime de accidentări din toate compartimentele. ”Foarte mare problemă este absența lui Cânu, căpitanul nostru. Ne va lipsi foarte-foarte mult din angrenajul nostru.

Probleme de ordin medical sunt la Țigănașu, Bocșan, Drăghici și Doman. Crețu încă nu este refăcut. Oprea a suferit o viroză pulmonară, Haruț este accidentat. Așteptăm verdictul Comisiei, să vedem care este situația cu Mailat…”, a subliniat Popa.

Jocul ACS Poli – CSU Craiova se joacă vineri, 29 septembrie, de la ora 20,30. În clasament cele două formații sunt despărțite de cinci puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ