Aventura unui tânăr de 18 ani din Timiș s-a sfârșit prost!

639

Isprava unui tânăr de 18 ani care a vrut să-și păcălească atât șeful, cât și pe polițiști, nu s-a terminat cu bine pentru acesta!

Băiatul a luat o mașină din curtea societății comerciale la care era angajat, fără a-și înștiința angajatorul, și a pornit la o plimbare, deși nu avea permis de conducere! ,,Aventura” sa nu a durat mult, deoarece polițiștii l-au și oprit în trafic.

,,În noaptea de 27 spre 28 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doctor Episcop Ioan Bălan, din municipiu, fără a deține permis de conducere. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, ar fi sustras autoturismul din curtea societății, fără aprobarea administratorului societății.”, transmit polițiștii din Timiș.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ