Cu ani în urmă, drumurile celor două victime ale furtunii de la Timișoara s-au intersectat. Cum s-au cunoscut Ramona și Vlad

15151

Unii oameni cred în destin mai mult decât alții, însă un lucru e cert: numai Dumnezeu cunoaște și decide soarta fiecăruia dintre noi. Nimic nu e întâmplător în viață, cu siguranță, și deseori, mulți dintre noi trecem prin situații care ne fac să fim tot mai convinși că pentru fiecare ființă umană există un drum prestabilit ce trebuie parcurs, fără cale de întoarcere.

Poate că așa a fost și în cazul celor două victime ale furtunii devastatoare care s-a abătut, din senin, peste Timișoara. Poate că Dumnezeu a hotărât să ia în Împărăția Cerurilor Lui doi îngeri a căror drumuri s-au intersectat acum mulți ani în urmă, așa cum a dezvăluit o cunoștință a celor doi.

Luka Dan a postat pe Facebook un mesaj în care povestește cum s-au cunoscut, în trecut, Vlad Baici, care doar un copil de grădiniță, și Ramona Mănescu, pe atunci, studentă, necăsătorită.

,,Cu mulți ani în urmă, în primul lor an de facutate, Ramona Baltateanu și Mănescu Marius au fost invitați într-o excursie de către o colegă, aceasta fiind și educatoare la o grădiniță. Aici s-au atașat de un băiat pe nume Vlad cu care au petrecut majoritatea timpului împreună. Dintre zeci de copii din acea excursie, Vlad era favoritul lor. Nu s-au mai întâlnit de atunci până întro zi când o blestemată de furtună a făcut ca Ramona și Vlad Baici să se reîntâlnească, dar nu aici pe pământ. Ea strivită de un copac la grădina zoologică, el strivit de un panou, au ajuns după ani de zile să se întâlnească din nou, dar în Rai.

D-zeu sa-i odihneasca in pace!”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ