Un deputat de Timiș si epistola sa către primarul Robu !

504

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș, a redactat următoarea scrisoare deschisă pe care o adresează edilului Timișoarei, Nicolae Robu:

,,Scrisoare deschisă domnului Primar Nicolae Robu,

În urma furtunii devastatoare care s-a abătut asupra Timișoarei duminica trecută, când, pe lângă alte pagube materiale și victime omenești, poarta de intrare în oraș – din Calea Lugojului – a ucis un om, mă simt dator să vă semnalez o problemă similară: o altă poartă de intrare în Timișoara poate face victime omenești la o eventuală furtună puternică! Este vorba despre poarta sau panoul publicitar – așa cum îi spuneți duneavoastră, din Calea Aradului care, arătând similar cu cea din Calea Lugojului, deduc că a fost “înfrumusețată sau cosmetizată”, că numai reabilitată nu putem spune că a fost, de aceeași firmă de arhitectură și construcții.
Acesta este motivul pentru care vă solicit public să luați de urgență măsuri de siguranță în ceea ce privește acea poartă. Să rechemați specialiștii să îi verifice rezistența, să o consolideze sau ce e nevoie să fie făcut pentru a nu mai risca să se prăbușească peste oameni la o “adiere” mai puternică de vânt! Avem destui copaci netoaletați corespunzător care au făcut victime în oraș! Cel puțin construcțiile proaspăt reabilitate cu zeci de mii de euro avem pretenția, noi, timișorenii, să fie construite ținând cont de toate elementele și normele de siguranță.
Domnule primar Nicolae Robu, atât eu cât și restul timișorenilor așteptăm să ne asigurați că veți lua măsuri privind poarta de intrare în oraș sau panoul publicitar, așa cum îi spuneți, situat în Calea Aradului și pe care scrie mare “Timișoara orașul declanșării revoluției române din decembrie 1989”. NU ne dorim ca la următoarea furtună acelea să fie ultimele cuvinte pe care le vede cineva înainte de a închide ochii și a pune mâinile pe piept…
Marian Cucșa,
Deputat ALDE Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ