Cu actele altcuiva, spre Viena

55

O femeie a fost reținută de polițiștii de frontieră de la Curtici după ce a încercat să teacă granița în Ungaria, cu trenul, și cu documentele de călătorie ale altei persoane.

Pasagera este din Palestina, are 31 de ani și se îmbarcase în trenul internațional Bucureşti Nord – Viena. A ajuns la vama Curtici, în noaptea de marți spre miercuri, la ora 02:00, când a fost supusă controlului. Le-a prezentat polițiștilor un paşaport eliberat de autoritățile din Suedia.

”Procedând la verificarea documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care femeia a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra este cetăţean din Palestina, în vârstă de 31 de ani şi a intrat legal în ţară în baza unei vize pentru studii. Aceasta a declarat că intenționa să ajungă în Austria”, aflăm de la Poliția de Frontieră.

Femeia fost oprită să iasă din țară și este cercetată pentru „fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat”.

LĂSAȚI UN MESAJ