CSM Timișoara este prima în Campionatul Național feminin

68

CSM Timișoara a fost regina Campionatelor Naționale individuale de lupte libere, cucerind locul 1 în clasamentul feminin grație celor 4 medalii plus una în concursul masculin.

Craiova a găzduit timp de trei zile cea mai importantă competiție din calendarul intern, Campionatele Naționale individuale. Peste 400 de luptători reprezentând cluburi din toată țara și-au disputat medaliile dar și calificarea la Campionatul European din luna martie.

Delegația de 9 sportivi ce a reprezentat clubul CSM Timișoara și-a făcut pe deplin datoria, reușind să depășească așteptările conducerii care miza pe obținerea a 3-4 podiumuri. ”Rezultatele sunt foarte bune pentru clubul nostru. Cele cinci medalii au depășit așteptările noastre”, a declarat antrenorul Petre Brândușan.

Fetele au dus din nou greul, reușind să urce pe primul loc în clasamentul general pe medalii. Așteptatul duel timișorean de la categoria 53 kilograme nu s-a mai produs între Estera Dobre și Simona Pricop pentru ca cele două s-au evitat. Dobre a câștigat fără probleme titlul la categoria 53 kilograme, iar Pricop a dominat lupta la 55 kilograme după o finală adjudecată în fața colegei sale de club Laura Gavriliuc.

Andreea Anastase s-a clasat a treia la categoria 75 kilograme, iar Filip Marin a devenit vicecampion național în limitele categoriei 61 kilograme. Fără medalie dar cu puncte în clasamentul general, Simona Tudor a obținut un loc 5 la categoria 58 kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ