Un tânăr îi învaţă pe timişoreni cum să călătorească prin Europa fără bani

126
bogdan budai

Ambiţios şi curajos, Bogdan Budai, un tânăr de 25 de ani din Hunedoara, a reuşit să vadă lumea călătorind cu autostopul. Acesta a renunţat la locul său de muncă bine plătit într-o multinaţională din Timişoara pentru a călători.

Astfel, în martie 2013, Bogdan şi-a dat demisia şi a plecat la drum cu 300 de euro în buzunar în aventura vieţii. Tânărul povesteşte că s-a întors acasă cu aceeaşi sumă cu care a plecat din România, după aproape un an, perioadă în care a traversat 14 ţări europene, printre care Marea Britanie, Spania, Portugalia sau Franţa.

Acum, Bogdan Budai vrea să-i înveţe şi pe timişoreni cum să călătorească fără bani. În acest sens, la Timişoara este organizat un eveniment inedit, în data de 11 februarie, de la ora 19.00, la Ambasada, în cadrul căruia invitat special va fi tânărul care a călătorit cu autostopul.

„Eşti invitat la o întâlnire prietenească unde vei afla că pentru a călători nu ai neapărat nevoie de bani. Vă voi povesti despre cum este posibil să facem asta, folosind metode alternative. După ce am plecat la drum, în martie 2013, și am traversat 14 țări europene, acum vreau să vă arăt și să vă împărtășesc ceea ce am descoperit: pentru a călători și a descoperi ”lumea mare” nu este nevoie de mulți bani, sau chiar nu e nevoie deloc”, scrie Bogdan pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ