Criminalul fetiței de 5 ani a fost prins, după un un an și jumătate. Cine a săvârșit cumplita faptă

374

Un tânăr de 17 ani a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru violarea și uciderea, anul trecut, a Esterei, o fetiță de 5 ani din Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

„A fost reținut pentru 24 de ore un minor de 17 ani, care a fost pus sub inculpare pentru violarea și uciderea fetiței de 5 ani din Baia Mare. În cauză se desfășoară activități procedurale de către procurorul de caz, urmând ca joi să venim cu detalii suplimentare. S-a lucrat și se lucrează încă în acest caz, care a fost unul foarte complicat”, a spus Gabor.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Estera, o fetiță de 5 ani, a fost violată și ucisă în Baia Mare în seara de 30 aprilie 2018.

Crima s-a petrecut în fosta zonă industrială a oraşului Baia Mare, unde se află mai multe clădiri părăsite ale fostului combinat Cuprom. Cadavrul a fost găsit chiar de rudele fetiței.

LĂSAȚI UN MESAJ